51

Re: Kangasala Jukola 2019

Kesäyö ja -aamupäivä Kangasalla on nyt koettu, ja hienoksi tapaukseksi havaittu. Pouta oli kuin pukin sarvi, ja lämpöäkin riitti. Ei ollut puitteissa moitteen sijaa.

Suunnistaakin maltettiin. Järjestyksessä Niko Nättinen, Ilpo Märkjärvi, Sampo Keskinen,  Heikki Pelkonen, Esko Jussila, Henri Törmä, Vesa Tähtinen seilasi Päijät-Rastin veljesseitsikko kisan läpi ja tuli maaliin sijalle 628. Sijoitus on yleisiin odotuksiin nähden aivan ok, jopa hyvähkö, joten tasaisesti edennyt harrastajajoukko voi olla suorittamiseensa tyytyväinen, ja aikahan se osaltaan sitten vain parantaa tuntemuksia ja kertomuksia. Ankkurin tullessa maaliin oli teltta luonnollisesti jo purettu, mutta nyt saattoivat teltan purkajat ojentaa sairastapauksen vuoksi varamiehen vakanssilta matkaan lähteneelle Vesalle palkinnoksi seitsemän kappaletta emit-kortin kiinnityslenkkejä!

Tällä kerralla ei päästäne kansikuviin edes paluumatkan fiilistelyissä, ellei sitten joku sopuli ole bongannut Ippeä tekemässä loppuverryttelyä tunkin kanssa.

Tämä tapaus on nyt siis voiton puolella, mutta, huolestuttavaa kyllä, joissakin puheenvuoroissa jo sivuttiin napapiiriä ja Rovaniemeä ...

52

Re: Kangasala Jukola 2019

Jukolan verryttelynä menisi huomenna sprinttirastit Lahdessa.  Onko lähtijöitä? Mä saatan lähteä, varsinkin jos saan pikkumiehiä mukaan.

53

Re: Kangasala Jukola 2019

Ehtoo kääntyi Juhannusaamun puolelle. Grillattu makkara maistui.
Päivällä koivuja hakiessa oli naarasteeri metsätiellä. Pysäytin auton ja aloin seurata. Tulihan sieltä ruohikosta poikanen emon viereen. Eikö ole kuin yksi.... vähän taukoa ja yksitellen tien ylitti viisi poikasta. Eivät lennä vielä. Samassa lensi joku haukka tien yläpuolelle puuhun. Pienikokoinen. Menin autosta ulos ja hihkaisin. Haukka lensi parikymmentä metriä uuteen puuhun. Lähdin metsään jahtaamaan haukkaa pois. Sitkeä oli , parikymmentä metriä kerrallaan se siirtyi edemmäs. Odottelin autolla hetken, ei tullut takaisin. En tunnistanut haukkaa. Tumma, kuin naakka tai palokärki, mutta ei kumpikaan niistä.
Kyllä on kunto pehvallaan, ei kannattaisi Riikaan lähteä.

54

Re: Kangasala Jukola 2019

Seuramme huiput uinuvat. SM keskimatkalla Taivalkoskella ei ole edustusta. Ensi viikolla Latviassa Eero Lampi Centlemennien 75 v sarjassa. Jännätään Eeron sprinttijuoksua.

55

Re: Kangasala Jukola 2019

Sampo esiintyi pääuutisissa, tosin työasioissa kommentoimassa mehiläisten merkitystä vadelman pölytyksessä smile. Hienosti meni!

Re: Kangasala Jukola 2019

Sampo veti varman päälle... lol