Re: Uusia Päralaisia

No Päijät-Rasti sen kuin vahvistuu. Pietu kun palasi seuraan, niin luvassa on jatkoakin. Sisu Pentti Antero jo nimenäkin antaa odottaa, että nuoresta miehestä kuullaan. Onnea vain Pietulle ja Katjalle. smile

Niin ja Sorrin Riikkakin oli innostunut tulemaan Päijät-Rastiin. Pistäkääpä naiset muistiin. Katja (entinen K.) ei ollut vielä niin varma. Liekö edellisen kerran lämmin vastaanotto vielä takaraivossa.

Sitten olen ajatellut ottaa puheeksi Mari-opettajan kanssa, miltä tuntuisi suunnistaa raitapaidoissa. Hän on meidän Reetan luokalla opettajana ja on harrastanut suunnistusta. Hän on iltarasteillakin suunnistanut ihan mukavasti.


sano  Hege

2

Re: Uusia Päralaisia

Moi,
Toivotan omasta puolestani kaikki naiset tervetulleiksi seuraan ja tietysti miehetkin... Oonkin ollut vähän huolissani venla porukan kuihtumisesta neutral.Meillä on kyllä tällä hetkellä kahteen venla joukkueeseen vaadittavat kahdeksan naista kasassa, mutta ei oikein yhtään varanaista, joten vahvistukset tulee tarpeeseen. Ja olishan se mukavaa jos saataisiin kesän aikana joukkueita muihinkin viesteihin!

Merja

Re: Uusia Päralaisia

juuh,

omasta ja yhtiön puolesta mäkin sanon, että kaikki tänne ja heti. cool

*