Re: täällä ollaan

Tämä on lähinnä Mr *:selle, viitaten taannoiseen leikkipuistokeskusteluumme: Täällä ollaan! Kehitystä... Hmm, minustakin tämä uusi systeemi on vaikuttanut hieman sekavalta, mutta ehkä se johtuu siitä, että en ole juuri ehtinyt sivuilla surffailemaan. Kaipa tämä tästä tutuksi tulee...

Minäkin olin poskiontelotulehduksessa; vasta eilen loppui lääkekuuri. Tänään oli sitten liikuntatunnilla loikkaharjoituksia ylämäkeen ja tein todella kuolemaa täällä Hervannassa. Taidan suosiolla olla venlojen kakkosjoukkueen kamaa, koska opiskelun ja perhe-elämän yhdistämisen melskeessä en ole juuri ehtinyt/jaksnut lenkkeillä. Liikuntatunteja on täällä koulussa ihan liian vähän, joten ei niissäkään pääse kunto kovasti kohoamaan. Tosin liikunnan lisäksi on itsepuolustustunteja, joiden alkuverryttelytkin ovat jo sellaisia, että se käy tällaiselle heikkokuntoiselle hyvästä harjoituksesta!

Jospa ehtisin joskus iltarasteille; siellä nähdään! Ainakin heinäkuussa sitten, kun on kuuden viikon kesäloma! Mukavaa kevättä kaikille!

Marika

Re: täällä ollaan

näin taannoisen 'leikkipuistokeskustelun' toisena osapuolena voin vain sanoa että, tervetuloa keskusteluun. 1))

*

Re: täällä ollaan

Ja Herwannan alaosaston puolesta voin sanoa, että tervetuloa Herwoodiin :klap: Alaosaston jäsenmäärä tuplaantui kertaheitolla...:ole:

Marika, kannattaa myös muistaa Tampereen iltarastit, tänäänkin lähtö oli juoksumatkan(2.7km) päässä kämpältä wink
Rastit löyty ilahduttavankin hyvin vaikka teemana olikin taito ja rastipisteet kohtuu haastavia  Ehkä sitä taitoa tarvittiinkiin siinä, että pystyi juoksemaan. Koko karttaan olis voinu huoletta laittaa vihreän pohjaraidoituksen mad

Ippe