51

Re: Talvikausi 2021

Moi! Kait mä osaan jotain höpöttää.

52

Re: Talvikausi 2021

Hei taas ystävät ylikylän. Taas on lääketriede toiminut siihen malliin, että pystyy jo hiihtelemään tasamaata puoilella teholla. Aina uusi päivä on pikkusen parempi kuin entinen. Kyllä se tästä. Jalkalenkkiä en ole vielä arvannut kokeilla, koska kyljessä on vielä tuntemuksia. Mukavaa kevättä.

53

Re: Talvikausi 2021

Moi! Keskity Markku vain kuntoiluun,eihän mitään yleisiä suunnistuskisoja pidetä.

54

Re: Talvikausi 2021

Iloisia uutisia: selkä ja kylki  ova terveitä. Hiihtokausi 0n lopetettu ja aikaa hiihtoliikuntaan käytin kauden aikana karvan yli 3000 minuuttia. Nyt on siirryttävä jalkaliikuntaan. Väinö hei kyllä täällä Lahden alueella on ainakin näillä näkymillä kahdet kansalliset toukokuussa. Vähän himottaa. Munarikasta pääsiäistä ja varokaa aprillipäivää.

55

Re: Talvikausi 2021

Moi jos ei koronatilanne paranne ei mitään kisoja siellä pidetä,se on aivan varmaa.Aloitin polkemisen.

56

Re: Talvikausi 2021

Billnäsissä aloittivat kesäkisailun. Vuosia siellä tuli aloitettua, mutta nyt jäi käymättä.
Ei ollut päijätrastilaisia muitakaan liikkeellä. Näyttäisi tulevan vaitonaisin vuosi pitäjämme harrastajille. Väiski näkee tummia pilviä, mutta kyllä kesän mittaan on kisoja. Lähtijät vaan on näiltä kulmilta vähissä.

57

Re: Talvikausi 2021

Moi! Katohan tilanne tästä viikon päästä suomesta ,ympäri suomea on tautisia,jotka ovat hakeneet ne lapista,onhan nyt tautisia enemmän päijät-hämeessä kuin etelä-karjalassa.

58

Re: Talvikausi 2021

Moi! Korona tilanne tänään lappeenranta 12,lahti 26,kuis se silleen?

59

Re: Talvikausi 2021

No eihän täällä Padasjoella ole ollut koko aikana kuin 5 tapausta ja niistäkin pari vierasta.

60

Re: Talvikausi 2021

Eikös niitä suunniteltuja kisoja pitäisi olla siellä lahden puolella,ainakin joka päivä on ollut uusia tautisia.

61

Re: Talvikausi 2021

Kesäkausi alkaa! Maukka Piltt vie eka rastit Auttoisten metsiin toukokuun alussa. Evolla on pyöräsuunnistus Vappuna. Sinne nyt Päijätrastin suunnistajat laajentamaan pyöräsuunnistustaitoja. Mauri tekee lähtöä. Esko...? Eemeli luvannut. Jake, Niko, Pekka?

62

Re: Talvikausi 2021

No mitäs nyt, siellä "pottijoella" on yksi koronatautinen?

63

Re: Talvikausi 2021

Väiski kyselee, että mitä Pottijoella. Kesäkausi alkaa . Mauri vie lippuja Auttoisten kartalle Siperian tien varteen. Evolta kuitenkin pyöräsuunnistuksella aloitetaan. Ainakin Eemeli, mun tyttären poika, Mauri ja pari kesää seurassa pyöräillyt moninkertainen Suomenmesrari Unto Kanerva ovat ilmoittautuneet kisaan. Lisää nimiä vaan! Eskoa kaipaan. Pitäisi saada henkeä porukkaan, kun seura on perustettu toimimaan.

64

Re: Talvikausi 2021

Viitisen vuotta sitten hiihdettiin Mikkelissä SM hisuprintti. Unto voitti, minä olin toinen ja Veijo kolmas. Unto hisusti silloin vielä Jyryssä, mutta nykykuviolla se oli kolmoisvoitto Päijät-Rastille. Markku olisi vielä sekoittanut järjestystä, mutta viimeinen alamäki rastikoukkaus jäi väliin.

65

Re: Talvikausi 2021

Moi! Mähän just huomasin että taas padasjoella uusi koronatautinen.Mähän olen nyt vähän pyöräillyt,ei ole kuin vähän poljettua 748,590 kilsaa tänä vuonna.

66

Re: Talvikausi 2021

Joo, ikävästi, tuttuja ihmisiä. Lahdesta päin tuotu virus. Onneksi en ole jäljitys joukossa.

67

Re: Talvikausi 2021

Moi! Minkäs takia siellä on taas uusi koronatautinen?