Re: Vuosikokous

Päijät-Rastin vuosikokous pidetään perjantaina 9.12. klo 18 alkaen Padasjoella Säästöpankin kerhohuoneessa.

2

Re: Vuosikokous

Päijät-Rastin vuosikokouksessa oltiin  huomaavaisia ja haikeita.
Haikein mielin katselimme  Paulin ja Juhan muistoksi sytytettyjen kynttilöiden lepattavia liekkejä. He, Pauli ja Juha, olivat ystäviämme, päijätrastilaisia seurakavereitamme.

Mikaela palkittiin seuran ensimmäisestä ykkösryhmän suomenmestaruudesta. Hyvä Mikaela! Oli iso ja maukas mitalikakku! Sitä vaan ei pystynyt niin hirveästi syömään kun Kirsi ja... naiset olivat laittaneet pöytään vissiin koko viikoksi tarkoitettuja hyviä syömisiä ja niitäkin piti maistella.
Seura eli ystäväni kokousväki muisti minua hankkimaallaan Suunnistusliiton hopeisella plaketilla. Ei ollut eka kerta kun päijätrastilaiset muistavat. Viisi vuotta sitten muistettiin boksilla ja kaksikymmentäviisi vuotta sitten sain taskunauriin sen ajan tavan mukaisesti. Huomaavaista! Kiitos....ihan aidosti kiitos!
Marika ja Mikaela kertoivat meille uutisen, jota itse olin ajatellut kerrottavan vasta vasta vuoden tai kahden päästä. Mikaela vaihtaa suunnistusseuraa. Uusi seura Retkiveikot. Mikaelalla on siellä Hilla ja Inka joukkuekavereiksi. Hilla jo haastajavalmennuksessa.
Onnitteluni hyvästä valinnasta! Kokouksessa esitin toiveeni, että Mikaela voisi jäädä Päijät-Rastiin hisustelemaan ja pyöräsuunnistamaan. Seurakuvioista riippumatta autossani on tilaa Mikaelalle.

3

Re: Vuosikokous

Noinhan tapahtui jo 1972 Pottijoella.

Re: Vuosikokous

Miten meni vuosikokous 2018, onko sen tiimoilta mitään kerrottavaa?

Rospuuttokausi on meneillään, mutta harrastaa voi monella tyylillä. Espoossa alkoi hiihtokausi jo marraskuun puolella, ja jatkuu edelleen. Aivan hyvänoloista baanaa on parin kilometrin verran, mutta kyllä on käyttäjiäkin! Itse olen malttanut käydä vain muutaman kerran suksilla, eikä jalkalenkkejäkään ole juuri sen enempää, kun koko kesän vaivannut selkä ei ota oiken parantuakseen. Otin jo kesällä kovat otteet käyttöön ja kävin Lahdessa Timpan luona otilla, mutta oleellista muutosta ei ole tapahtunut.  big_smile  Jää nähtäväksi miten talvi taittuu!

5

Re: Vuosikokous

Muutama kerta on tullut Lahdessa hiihdettyä. Koitahan voimistella selkäsi kuntoon. Se viestimitali jäi niin pienestä kiinni viime lumilla. Veijo uhkui, että tänä tulevana talvena se hiihdetään.
Saataisiinpa vaan muitakin mukaan.

6

Re: Vuosikokous

Päijät-rastin porukka nukkuvat kuin karhut.

7

Re: Vuosikokous

Moron Väiski!
Nukuttukin on, mutta joskus vaivaa unettomuus. Erilaisia syitä. Ylirasitus, liian pitkä päivätorkku jne.
Hiihtoharrastus on alkanut nyt lumien tultua. Metsätöiden pohjalta peruskunto on hyvä. Jos maltan päivän huilia niin lenkki tuntuu kevyeltä. Nyt on vasta kymmenisen hiihtokertaa takana ja yhteensä sata kilsaa. Sillä pitäisi reilun viikon päästä Pulpin koululla pärjätä.
Mukavaa vuoden alkua Sinulle!

8

Re: Vuosikokous

Moi! Täällähän ne kisat on rautatien vierellä,junat eivät kulje.Puut ovat kaatuneet sähkötolpille.Ompas siellä Hanskilla hommia,kun poistaa ne kaikki kaatuneet puut pois hiihtoladuilta.

9

Re: Vuosikokous

Vilkaisehan Jukka kultsun sivua.

10

Re: Vuosikokous

Hisukausi on alkanut. Pikku tappio tuli kun Hämeenlinna tarvitsi Erkkilän Ollia hisustelemaan. Pojat siellä saavat viestiporukan kasaan ja voipi olla, että omat koirat purevat. No ei ne ulkoilematta meitä voita. Veijolla on kilometrejä kasassa, enkä minäkään ole ihan hiihtämättä ollut. Kiitos taas Olli! Kunniajäsenenämme olet vain lainassa Hämeenlinnassa, että sielläkin hisusteltaisiin.

11

Re: Vuosikokous

Hauskin hisu on helmikuun alussa Evolla. Ei olisi pitkä matka lähteä hiihtelemään taas hienoa lajia. Miksukin mukaan!