1

Re: Väsähtänyt

Moi! Jukkahan on väsynyt luistelusuksille,koitahan yrittää pystyyn.Wäiski.

Re: Väsähtänyt

Erehdys Väiski, ja paha. Lenkkiä on tehty ja maastopyörä ostettu. Kona Cinder Cone 17/26" Niin, että alahan harjoitella Vierumäen kisaan. Katellaan sulle viestikaveri jostain. Alkukevään kisat on menny virheillä, mutta vielä on kesää jäljellä.
Katselin tänään kevyttä menoa Kullasvuoressa. Lahtisen Jarilla jalka nousee kevyesti. Suosittelen långa nattenia Jukolaan. Uskaltaako kukaan lähteä Jarin kyytiin Yrityksen puolimaratonille viikon päästä? Kysyn vaan?

3

Re: Väsähtänyt

Toiset väsyi eilen kulolla. Tuli kiire kun tuli piti kiirettä hypätessään palokujan yli risukkoon. Kolmen käyrän mäki lisäletkuja raahatessa sai hapen loppumaan jaloista. Huonokuntoisimmilta. Oikeastaan siinä kävi ilmi reenanneitten ja ulkoilemattomien kuntoero. Tuli pikkusen mittatappioita, mutta ainahan niitä reisussa. Palo puhelin, kamera, termospullon korkki ja vyölaukku sillä aikaa kun olin hakemassa lisäletkuja. Auto, tuo vanha renu olis saannu mieluummin palaa. Kyllösen Pekka tarjos siitä viime viikolla romuttamolla viiskymppiä. Veisinköhän sen Tukholmaan....

4

Re: Väsähtänyt

Laitetaan tähän ensi tiistain iltarastien infoa.
Kilpailu juostaan Taulun teollisuusalueen kartalla. Rata on katusprintin ja metsäsprintin sekoitus.
LÄHDÖT ON KLO 18 alkaen MM televisioinnista johtuen.
Opastus voi olla paikalla vasta televisiolähetyksen jälkeen, joten paljastetaan tässä lähtöpaikka. Se on Agri Marketin portilla.

5

Re: Väsähtänyt

Jukka Luukko wrote:

Laitetaan tähän ensi tiistain iltarastien infoa.
Kilpailu juostaan Taulun teollisuusalueen kartalla. Rata on katusprintin ja metsäsprintin sekoitus.
LÄHDÖT ON KLO 18 alkaen MM televisioinnista johtuen.
Opastus voi olla paikalla vasta televisiolähetyksen jälkeen, joten paljastetaan tässä lähtöpaikka. Se on Agri Marketin portilla.

Kyllä se opastus vois olla paikalla jo ihan ajoissa, jotta pidetään kiinni niistä ajoista, jotka on rastikalenterissa ilmoitettu. Nimittäin on harmillista, jos on katsonut tämän iltarastitapahtuman tiedot vain rastikalenterista ja sitten kun yrittää löytää paikkaa, niin ei löydä... Nim kokemusta on. Silloin aikanaan harrastuksen aloitus viivästyi vuodella, kun hatutti se, että rastit oli siirretty johonkin, josta ei tietoa ollut kuin sisäpiiriläisillä. Itse olin silloin täysin ulkopuolinen. innolla lähdin rasteille, joita ei löytynytkään. Kyllä harmitti vietävästi.

Tämän ketjun otsikkokaan ei anna mitään syytä luulla, että täällä puhutaan jotain iltarasteista.

6

Re: Väsähtänyt

Mikaela näytti mallia Vuokatissa. Toinen sija, onnitteluni!

7

Re: Väsähtänyt

Mustikanpoiminta on mukavaa toimintaa.... Jos ette tunne biisiä, niin kuunnelkaa juutuubista. Mustikkametsissä ja tiehaaroissa on näkynyt rasteja, onkohan ne meidän iltarasteilta vai muiden? Muistelkaas ratamestarit!

8

Re: Väsähtänyt

Laittelin lämpökeskuksessa pannulle valkeeta ja tulin sisään. Lattialle kai jäi jotain mustia lenkkarin jälkiä. Nykyinen vaimoni siitä tavanmukaisesti moitiskelemaan. Yritin selittää, että kyseessä on ns. hiilijalanjälki ja että on kovin trendikästä yrittää sellaisia tehdä täällä hiilineutraalissa kunnassa....
Oltiin Eskon kanssa juoksuttamassa maastopyöriämme Hyvinkään harjuilla. Ihan väärin olin harjoitellut kisaan kun ajelin Saksalan kujia ja jalkakäytäviä Laivarannan iloihin. Olis pitäny työnnellä polkupyörää edestakaisin Kellosalmen tieltä mäen yli Laivarannan tielle. No lätkä tuli ja nyt ollaan lähdössä Italian Torinon olympiamaastojen MM-veteraanikisoihin. Tällä kertaa ei ole tavoitteita, kun akillesvika on estänyt juoksuharjoittelun jo kaksi kuukautta. En usko, että pystyn kaikki startit juoksemaan, mutta pidetään tsemppiä yllä Lammen Eerolle, joka uhkuu menohaluja... JL

Re: Väsähtänyt

Onkos Eero vaihtanut seuraa, kun löytyy Jämsän Retki-Veikkojen alta? :kysymys:

10

Re: Väsähtänyt

Eero matkustellut näiden ystäviensä Kollinmäen Hervottomien tai Jämsän Retkuveikkojen kanssa jo vuosia ja ilmoittelevat porukassa retkuettaan... kai... Mukavia veikkoja nämät Keijo Kaukametsäläinen ja Pentti Tulevametsäläinen?...

11

Re: Väsähtänyt

Mikaelalle kultaa ja Jaakolle hopeaa aluemestaruuskilpailusta. Hyvä, hyvä!
Samoin ei käynyt mitalijahdissa Eerolle ja minulle Italian MM-kisoissa. Menestys jäi tasollemme, eli vaihtelevia suorituksia. Vuoroin voitimme toisiamme. No, olimme sentään A-finaali tasoa, mikä oli meidän ja monen muun menestymisajatus kisoihin lähdettäessä. Tulipahan juostua ylhäällä. Finaalimaasto oli 2200 korkealla ja kartassa on korkeuskäyrä 2300 m. Yleensä lähtöpaikoille oli jalkaisin nousua yli 200 metriä. Ykköskarsinnassa noustiin kisan kolmoselle mennessä 110 metriä ja sitten vaihtelevasti vielä yli 100 metriä. Loppu olikin alamäkeä yli 300 metriä. Osa aika jyrkkääkin metsä- tai alppilaidunrinnettä.
Mieltä jäi painamaan yhden lehmän kohtalo. Se oli saanut heinän mukana sähköpaimen muovilangan suuhunsa. Sitä se kulkien syödä kelaili vatsaansa. Eikä langalle näkynyt loppua... Mulla loppui italialaisten makeiden syönti kun pääsin ruisleivän ääreen. Ja nyt yritetään parannella akillesta, jolla on onnuttu kesäkuun alusta alkaen.

12

Re: Väsähtänyt

Jaakko ja Mikaela Aluemestareita! Hienoa!

Toin Taulun sorakuopan takaa tienvarresta pois rastilipun ja koodilaudan 140. Aiemmin lähellä ollut toinen lippu oli häipynyt. Liput ovat olleet maastossa yli kuukauden. Tarkistakaas ratamestarit kenen radalla lauta 140 on ollut ja onko muut liput haettu pois.