1

(39 replies, posted in Vapaa keskustelu)

Tervehdys Jyväskylästä

Taas olisi yksi Jukola edessä ja joukkueetkin näyttävät ainakin paperilla hyviltä.
Ykköseltä voi odottaa alle 200 sijoitustoivetta, joka kylläkin vaatii hyvää suoritusta jokaiselta.

Onneksi Teräläiset on pitänyt meikäläisen varsin hyvin talven aikana treeneissä mukana ja erityisesti syksyllä tuli käytyä kovia lamppustartteja useita. Keväältäkin näytöt on jo annettu, jalka kulkee mukavasti ja pummit pysyneet ainakin vielä piilossa, joten ei muuta kuin kohti Sipoota!:cool:

Pietari Suuri

2

(11 replies, posted in Kisaraportit)

Pedron kommentteja...

Kiitos Päran porukalle - oli mukava viettää yksi hieno kesäviikonloppu tuttujen seurassa, sillä vanhojen tyhmien juttujen jauhaminen on koko Jukolan suola! Kisakeskus oli jotenkin hajanainen ja sauna kylmä, mutta muuten fiilikset pysyivät korkealla.

Itse olin tyytyväinen siihen miten sain kerättyä itselleni tsemppiä yli 800 painuneesta lähtösijoituksesta huolimatta. Sen syvempiä analyysejä en ole tehnyt, mutta vanhoilla näytöilläkin yö sujui suunnitelmien mukaan, eli ilman isompia virheitä. Pienempiä tuli useampi, mutta niin varmaan kaikille.

Loppusijoitus ei todellakaan tyydytä, mutta loppuun saakka jatkunut nousuvire on hieno osoitus tasaisen kovasta porukasta. KM-vauhtini oli hyvää ohituskaista- ja yöolosuhteet huomioiden, kun ei noi päivämiehetkään paljoa kovempaa menneet.

Teloin jalkani pahasti jossain 8 kilometrin kohdalla ja tämä viikko on mennyt täysin telakalla makaillessa. Sääreen osunut isku meinattiin joutua kuvaamaan, mutta nyt viikon jälkeen sillä voi jo kävellä. Toki sääressä on edelleen kiiwin kokoinen patti ja runsaasti nestettä, joka on turvottanut nyt myös nilkan ja jalkaterän. Täytyy toivoa että sillä voi juosta ensi viikon Kainuussa.

Aloituksesta vielä Nikolle sen verran, että niin Jukolassa avausosuudella kuin Formuloissa jokainen maksaa oppirahat joskus, joten positiivisella tsempillä tulevaisuuteen

Lomia odotellessa ja jalkaa parannellessa - varikko:cool:tyttöjen seasta Pedro

Ps. Toivottavasti VJ-Sportin rengasvalmistaja ei käske jättämään seuraavaa Jukolaa väliin kun ei pysty takaamaan nastojen pysyvyyttä nappuloissa?!!??!!!?!?

3

(81 replies, posted in Arkisto)

Lisää huhuja:
- Pedro De la Zorri olisi ehtinyt vierailemaan Päran nettisivuilla. -Mitä, ei voi pitää paikkaansa?!
- Pedro sovittaa itsensä tulevalla kaudella jälleen lila-valkoraidalliseen kilpa-autoon. - Oho, tuleeks Jennikin varikolle?
- Kangasvuoren radalla käydyissä testeissä olisi löytynyt syy heikkoihin kaarresektoriaikoihin. VJ-Sport merkkisistä kuivan kelin renkaista puuttui 30% nastoista. Keuruun kisoihin hän joutuikin starttaamaan Jaagon vara-tossuilla.
- Pedro olisi juossut keuruun kansallisissa H21A-sarjassa yli 10 kilometriä. - Lienee järjestäjien ATK-virhe.
- Keuruun kansallisista innostuttuaan Pedro olisi juossut Ynyn iltarasteilla Jouni Kahelinin perässä ensimmäiset
kolme rastiväliä ja sammunut sen jälkeen kuin saunalyhty. -Joo, toi sammuminen voi pitää paikkansa, mutta ei se kolmea rastiväliä juosta jaksa.
- SippuJukolan katuradan pitäisi sopia sopia Pedrolle, koska siellä ohittaminen on lähes mahdotonta.
- Juniorikaartia edustava Sisu Pentti Antero De la Zorri olisi voittanut ensimmäisen rastireittikisansa H2kk sarjassa. Rastiväli oli äidin rinnalta toiselle. Pedron kisa meni pipariksi jo heti alussa, kun hän sai varaslähdön takia stop and go-rangaistuksen ja ensimmäisellä varikkopysähdyksellä vetoketju ei meinannut aueta millään. Turhauduttuaan Sisun ylivoimaan tissikisassa hän työnsikin ajokkinsa takaisin varikkotalliin, eikä antanut lehdistökommentteja pariin päivään.
- SAS aloittaisi lennot Jyväskylästä tukholmaan. Pedro ja Tergat olsi jo nähty lentoaseman luona liftaamassa kohti tukholmaa.