Skip to forum content

Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kijautunut foorumille. Kirjaudu tai luo käyttäjätunnus.


Uusi viesti

Ilmoitustaulu → Vapaa keskustelu → Kesäkausi 2021 → Uusi viesti

Uusi viesti

Kirjoita uusi viesti viestiketjuun

You may use: BBCode Images Smilies

All fields with bold label must be completed before the form is submitted.

Required information for guests


Required information

Topic review (newest first)

48

Timppa hoi! Nyt pitäisi saada uusi otsikko "Hisutalvi 2022", sen verran levottomia hisuäijien jutut alkavat jo olla. Mitä alemmas elohopea laskee, sitä kuumempana seuran mitalisammot käyvät!

Meikäläisellä ei taida olla tarpeeksi knapei kauluksessa jotta nykyiselle foorumille saisi uuden otsikon lisättyä.

Itse olen muutaman kerran suksilla käynyt, mutta täällä on se huono puoli että baanat ovat liian hyvät hisun lajiharjoittelua ajatellen. Leveyttä on valtatien verran, nousut ja laskut varsin loivia ja helppoja. Käsien ja ylävartalon käyttö on hisussa merkittävässä roolissa, samoin jalkojen koordinaatio (risujen seassa pystyssä pysyminen ja eteenpäin meneminen, etenkin kapealla uralla ylämäkeen). Tasatyöntöä luonnollisesti voi ja kannattaa tehdä hyvälläkin uralla, niin että hartiat heräisivät henkiin. Toisaalta, eipä siihen lajiharjoitteluun niin kovasti kannata näillä harjoitusmäärilä tuijottaa, jokainen hiihtokerta on joka tapauksessa hyödyllinen ja vie eteenpäin.

47

Hiihtelin 14 kilsaa. Kädet toimii, mutta kun yritin luistella sauvvoitta niin siitä ei tullut mitään. En ole kuitenkaan hirveän huolestunut  sillä onhan niin, että hisu urilla hiihto on työntämistä ja suksilla seisomista. siis käsiin lisää ytyä.

46

Seuramme hisutykit Veijo ja Markku nimettiin Lahden Suunnistajien kunniajäseniksi. Molemmilla on tukuttain sunnistuksen kesämestaruuksia LS riveissä ja ansioita seuratoiminnassa. Onnittelumme!

45

Jukka Luukko wrote:

Tekonurmella eilen kymppi. Näki hyvin kun laitoin tolpasta valot päälle. Ylle liikkeelle!

Miksi et ole menossa lappiin?

44

Olen nyt syksyn ajan toteuttanut sellaista kuningasajatusta että olen n. kerran viikossa tehnyt työmatkan juosten. Hiukan vajaa kymppi tulee suuntaansa. Tänään oli mukava pikkupakkanen hölkötellä kuivia asfalttipolkuja, liukkaus ei haitannut eikä kylmyyskään vaikka kahdeksaa astetta taisi mittari aamulla näyttää. Kyllä siinä mukavasti unenrippeet silmistä lähtee! Illalla sitten samalla tavalla kotiin ja sauna lämpimäksi!

43

Tekonurmella eilen kymppi. Näki hyvin kun laitoin tolpasta valot päälle. Ylle liikkeelle!

42

Hiihtokausi on nyt avattu. Väkeä oli Oittaalla jo aamukahdeksalta kuin Finlandiahiihdon lähdössä, mutta sekaan vielä mahtui. Lumetuskelit ovat olleet nyt aivan erinomaiset, joten eiköhän tuohon 800m lenkkiin piankin saada lisämittaa.

41

Eipä varmaan haittaisi ketään, jos kokouskutsu ja kannustus olisi julki näilläkin sivuilla.

40

Espoossa pääsee hiihtämään, Oittaalla on 800m tykkilumesta tehtyä latua. En ole siellä vielä käynyt, en ole edes vermeitä viime talven jäljiltä etsinyt, mutta ehkäpä kohtapuoliin sentään.

39

Tietoon on tullut, että ensi viikon tiistaina pääsee Lahdessa ladulle.
Imatralla ja Kontiolahdessa on hiihdelty jo kauan.
Nyt Ylle liity jaloon joukkoon, sinussa on potentiaalia!

38

Jukka Luukko wrote:

No nyt sitten meni voitelujen asiantuntemus. IOF on kieltänyt fluorivoiteiden käytön. Ja kun niihin on laitettu aika kasa euroja. Nelinumeroinen luku mullakin. Kun suksissa on ns kesäparkut, niin kai ne pitää Otolla hiotuttaa pois.

Johan viime talvena se voitelukielto piti olla,mutta norski eivät sitä kieltoa hyväksynyt ja tuskin vielläkään.

37

No nyt sitten meni voitelujen asiantuntemus. IOF on kieltänyt fluorivoiteiden käytön. Ja kun niihin on laitettu aika kasa euroja. Nelinumeroinen luku mullakin. Kun suksissa on ns kesäparkut, niin kai ne pitää Otolla hiotuttaa pois.

36

Varasin ajan kolmanteen rokotukseen. Tämä tiedoksi ettei tarvi pelätä minua. En ole rokotevastainen. Tulee ehkä hisureisuja niin voipi olla hyvä kun rokotukset ja passit on kunnossa.

35

Suunnistuksen SM seuraluokittelu on taas ilmestynyt.
Vuosi 2021   99. Päijät-Rasti 24 p.
Vuosi 2020   90. Päijät-Rasti 25 p.
Vuosi 2019   109. Päijät-Rasti 21 p.

Tänäkin vuonna perässämme on parilla kymmenellä pisteellä mm Pihkaniskat, Mesikämmenet, Kuortane, Mäntsälä...
Pisteet ovat peräisin hiihto- ja pyöräsuunnistuksesta.
Viime vuosien voittaja on ollut Tampereen Pyrintö.

34

Markun kanssa käytiin sukuloimassa Korkeasaaressa. Rasti-Jyryn sprintti. Eversti Kuokkanen voitti. Markku kolmas. Meikä toiseksi viimeinen kun Rönn teki virheen. Mielenkiintoinen saari juoksennella.

Ilmoitustaulu → Vapaa keskustelu → Kesäkausi 2021 → Uusi viesti