Skip to forum content

Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kijautunut foorumille. Kirjaudu tai luo käyttäjätunnus.


Uusi viesti

Ilmoitustaulu → Vapaa keskustelu → Kesäkausi 2020 → Uusi viesti

Uusi viesti

Kirjoita uusi viesti viestiketjuun

You may use: BBCode Images Smilies

All fields with bold label must be completed before the form is submitted.

Required information for guests


Required information

Topic review (newest first)

155

Moi! Vaikka tulisi paljon lunta niin ei niitä risusavottakisoja pidetä,jos ei ala tulla kunnon laskua alas tässä koronataudissa.

154

Ei hyvältä näytä. Joutsenon urheilupuisto olisi tuttu paikka hiihdellä, mutta lunta ei taida ehtiä tulla riittävästi.

153

Moi Jukka, nythän on jo varmaa? ettei järjestetä suomessa mitään risusavottasuunnistuksia tämän talven aikana.

152

Nythän näyttää siltä että niitä risusavottakisoja ei pidetä.Koronatauti vaan jatkuu.

151

Moi!
Markku saa nyt vastuun hisumitalien metsästyksestä. Uusi sarja ja into päällä.
Yritetään kuitenkin porukalla.

150

Terveys on tärkeä ja vaalimisen arvoinen asia. Hyvä että Maukka ja kumppanit pysyvät kunnossa ja aktiivisina!

Miltä vaikuttaa Ala-Porasan Pirkkojen tuleva talvikausi, onko fissereistä jo kesän pölyt pyyhitty pois? Hiihtokeleistä ei tosin ole taas tietoakaan, mutta pitkinä ja pimeinä iltoina voi  tehdä ulkoilua, sauvojen kera tai ilman. Täällä päin näkee jonkin verran rullahiihtäjiäkin, ja hiihtopohjilla myös sauvakävelijöitä. Korttelirastikausi kyllä lupaavassa räntäsateessa jo korkattiin, mutta laitettiin heti koronalomalle kolmeksi viikoksi.

149

Kokous oli ulkoilmaurheiluhenkisesti ulkona. Osanottajia laskin ainakin kolmetoista. Marika, Valtosen Pekka ja Maarasen Timo olivat äänessä kertomassa menneestä vuodesta. Marika jatkaa puheenjohtajana. Koronaa ei näy näillä kulmilla. Puuttuu ruuhkia. Ei oo väkee. Pilttin Maurilla yksi naapurivalo ja sitten kilometrejä seuraaviin. Maurilta pätkii sähköt vähän väliä. Mä tiedän katkot kun mökin katkot naapurista tulee kännykkääni. Soittelen joskus Maurille kun se on pimeessä. Sanoo pitävänsä otsalamppua. Ei tartu korona Mauriin.

148

Moi! Mites siellä menee nyt tää korona-aika? Muuten olikos siellä se kokous kuhmoisessa?

147

Moi! Mun paras sijoitus oli vapaalla 21.Pertsalla 31.Hiihdin 14 kertaa.13 kertaa omalla nimellä,kerran toisella nimellä.Taipalsaarelainen kaveri lahjoitti mulle numeron,hän oli sairas silloin.Mutta kun se lappeenrannan mies ei antanut sitä numeroa,kävin salaa hakemassa sen numeron.Lähdin 2000 jälkeen hiihtämään,olin jossain 240 paikkeilla maalissa.Arvaas kuka on se joka ei antanut mulle sitä numeroa.Niin vain hiihti se laitapuolenkulkija maaliin. Mun mielestä paras finlandia oli se kun olin maalissa
sijalla 47,Miedon jussi 48. Jussihan oli pariviikkoa aikaisemmin 3-kympillä kolmas sm-kisoissa hämenlinnassa. Jussihan lähti liistereillä hiihtämään,sen sukset voideltiin lammilla uudelleen.Mähän kävin aamulla katsomassa lammilla että ladulla pehmeää uutta lunta,mä lähdin pehmeellä purkilla.Mun työkaveri Räsäsen jokke mätti liisterin päälle paksun kerroksen purkkia,taisi olla kympin paikkeilla maalissa.

146

Hiihdin kyllä. Useammin olin huoltajan Ilpolle. Kerran Ilpolla oli kolmenumeroinen rintanumero. Ilpo kertoi, että suurin numero oli 1.
Aina jonnekin Hälvälään saakka hiihdin ohitellen. Kerrankin yli 8000 kun lähtönumeroni oli yli 12000. Lähdin tarkoituksellisesti viimeisenä. Vartuin oikein jäällä, että varmasti kaikki ehtivät lähteä. Hälvälän jälkeen alkoi painaa ja ajattelin, että saavat mennä mun puolesta. Ajat jotain 7-8 tunnin välille kun Siitonen ja Patama sivakoivat alle viiden tunnin.

145

Moi Jukka! Hiihdit koskaan finlandiaa hämeenlinnasta lahteen?

144

Moi.Onneksi mulla ei ole enään tuollaista himoa kilpailla,riittää kuntoilu.

143

No niin. Kävin Heinämaalla yösuunnistamassa. Väkeä oli satakunta. Olihan mukava tunnelma. Kaverit ja kimulitkin moikkailivat tuttavallisesti, kun olen ollut kesän poissa rasteilta. Kävelemään lähdin ja aluksi kävelinkin. Mutta sitten alkoi vanha kilpailuvietti palata kulkemiseen. Aloin kiirehtiä askeltamista ja jopa pienen matkaa varoen hölkkäsinkin. Maalissa sanottiin, että pari minuuttia pappakeulaan tappiota. Ja alkoi harmittaa häviö. Eikö tästä häviämisen harmittelusta pääse koskaan eroon....

142

Rastivarsat järjestää alueyön Heinämaalla tiistaina. Lähden käveleen 2 km radan. Varmaan öksyn...

141

Moi! Kukas ne rastiliput on jättänyt sinne?

Ilmoitustaulu → Vapaa keskustelu → Kesäkausi 2020 → Uusi viesti