Skip to forum content

Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kijautunut foorumille. Kirjaudu tai luo käyttäjätunnus.


Uusi viesti

Uusi viesti

Kirjoita uusi viesti viestiketjuun

You may use: BBCode Images Smilies

All fields with bold label must be completed before the form is submitted.

Required information for guests


Required information

Topic review (newest first)

56

Sampo veti varman päälle... lol

55

Sampo esiintyi pääuutisissa, tosin työasioissa kommentoimassa mehiläisten merkitystä vadelman pölytyksessä smile. Hienosti meni!

54

Seuramme huiput uinuvat. SM keskimatkalla Taivalkoskella ei ole edustusta. Ensi viikolla Latviassa Eero Lampi Centlemennien 75 v sarjassa. Jännätään Eeron sprinttijuoksua.

53

Ehtoo kääntyi Juhannusaamun puolelle. Grillattu makkara maistui.
Päivällä koivuja hakiessa oli naarasteeri metsätiellä. Pysäytin auton ja aloin seurata. Tulihan sieltä ruohikosta poikanen emon viereen. Eikö ole kuin yksi.... vähän taukoa ja yksitellen tien ylitti viisi poikasta. Eivät lennä vielä. Samassa lensi joku haukka tien yläpuolelle puuhun. Pienikokoinen. Menin autosta ulos ja hihkaisin. Haukka lensi parikymmentä metriä uuteen puuhun. Lähdin metsään jahtaamaan haukkaa pois. Sitkeä oli , parikymmentä metriä kerrallaan se siirtyi edemmäs. Odottelin autolla hetken, ei tullut takaisin. En tunnistanut haukkaa. Tumma, kuin naakka tai palokärki, mutta ei kumpikaan niistä.
Kyllä on kunto pehvallaan, ei kannattaisi Riikaan lähteä.

52

Jukolan verryttelynä menisi huomenna sprinttirastit Lahdessa.  Onko lähtijöitä? Mä saatan lähteä, varsinkin jos saan pikkumiehiä mukaan.

51

Kesäyö ja -aamupäivä Kangasalla on nyt koettu, ja hienoksi tapaukseksi havaittu. Pouta oli kuin pukin sarvi, ja lämpöäkin riitti. Ei ollut puitteissa moitteen sijaa.

Suunnistaakin maltettiin. Järjestyksessä Niko Nättinen, Ilpo Märkjärvi, Sampo Keskinen,  Heikki Pelkonen, Esko Jussila, Henri Törmä, Vesa Tähtinen seilasi Päijät-Rastin veljesseitsikko kisan läpi ja tuli maaliin sijalle 628. Sijoitus on yleisiin odotuksiin nähden aivan ok, jopa hyvähkö, joten tasaisesti edennyt harrastajajoukko voi olla suorittamiseensa tyytyväinen, ja aikahan se osaltaan sitten vain parantaa tuntemuksia ja kertomuksia. Ankkurin tullessa maaliin oli teltta luonnollisesti jo purettu, mutta nyt saattoivat teltan purkajat ojentaa sairastapauksen vuoksi varamiehen vakanssilta matkaan lähteneelle Vesalle palkinnoksi seitsemän kappaletta emit-kortin kiinnityslenkkejä!

Tällä kerralla ei päästäne kansikuviin edes paluumatkan fiilistelyissä, ellei sitten joku sopuli ole bongannut Ippeä tekemässä loppuverryttelyä tunkin kanssa.

Tämä tapaus on nyt siis voiton puolella, mutta, huolestuttavaa kyllä, joissakin puheenvuoroissa jo sivuttiin napapiiriä ja Rovaniemeä ...

50

Jukka tosta sun jutusta tuli mieleen,että mä olen jo päässyt eroon hulluudesta.Tarkoitan Epun kappaletta:https://youtu.be/3Lgy8qAJdZ8

49

Kirjoitellaanpas historiaa. Huomenna tulee 50 vuotta kun juostiin Vammalassa Padasjoen Yrityksen joukkueella.
Jukka Luukko
Väiski Patama
Rauno Nieminen
Matti Jaakkola
Kalervo Siltala
Matti Lindfors
Ilpo Iittala
Sijoitus oli 142, ja oltiin vielä kaukana keulilta eli lopussa 1.52.00 eli lähes kaksi tuntia perässä. Seuraavina vuosina oltiin aina ankkuri osuuksille asti vain minuutteja keulilta.
Muistoisin on minulle on Paimion Jukola 1972. Kolmas osuus 9.4 km aikaan 1.10.22.
Lähdin kuusi minuuttia keulilta ja pääsin kovavauhtiseen muutaman miehen porukkaan. Puolivälissä mentiin Pökälän Pekan kanssa ja saatiin keula, Liedon Timo Grönroos näköpiiriin. Lähestyttiin pientä kuopparastia, vilkuilen ympärilleni kankaalla, pojat menevät ohi, minä huomaan lipun montussa. Jes, leimaan ensimmäisenä rastin Jukolan Viestin kolmannella osuudella. Vauhti kiihtyy loppua kohden edelleen, ajatuksiini iskeytyy tulla ensimmäisenä vaihtoon. Mutta kohtalo puuttuu peliin. Putoan korpikuusen juurakon loukkoon ja jalkani vääntyy. Tekee kipeää, itku on silmässä. Lähden ontuen kävelemään, maaliin on vain vajaa kilometri.Vähitellen väntymisen kipu alkaa hellittää, otan jo juoksuaskeleita ja sitten alan juosta. Ukkoja on ontuessani lappanut ohi. Tulen vaihtoon 1.59 min eli minuutti viisikymmentäyhdeksän sekuntia keulaa perässä sijalla 49. Väiski tuo viestin sijalla 54 maaliin parikymmentä minuuttia keulilta. 365 joukkuetta jaksaa maaliin hyväksytyksi.

48

Olen lähdössä yksin Jukolaan. Mukaan mahtuu. Lähden noin klo 11 lauantaina. Poistulon suunnitelma auki.

47

Hei!

Olen serkun luona Aitoossa yötä ja koitan ehtiä sieltä ajoissa aamuosuudelleni.

Mahdollisesti käyn illalla tutustumassa paikkoihin, mutta en tarvi majoitustilaa teltasta.

T: Henri T

46

Hei!

2/7 jussijoukkueesta otti kantaa telttakeskusteluun. Sitä funtsittiin, että kuinka moni jussijoukkueesta todellisuudessa viettää koko yön kisapaikalla tai ainakaan koko yötä ei voi nukkua, jos meinaa suunnistaakin. Sellainen tuntuma on, että hang around-porukkaa ei hirveästi yöksi jää, joten uskoisin, että seurateltta riittää majoitteeksi. Seurateltta on kuitenkin tosi iso ja siihen mahtuu useita yöpyjiä + varusteiden vaihtajat päälle. Minä tuon seurateltan tullessani Padasjoelta ja viimeinen leiristä lähtijä huolehtikoot teltan kasaan ja mukaan, koska minä lähden Venlojen viestin jälkeen kotiin. Teltan Padasjoelle palauttamisen kanssa ei tosiaan ole kiire; toisin kuin olisi kunnan vuokrateltan kanssa.

Meillähän on kaksi telttapaikkaa siellä, joten mahdollisia omia telttoja mahtuu kyllä alueelle pystyttämään.

Jukolaterveisin,
Marika

45

Kiitos Jukka!

-Ilpo

44

Hei!

Kyllä yksi puolijoukkueteltta olisi tarpeellinen perusleiriksi. Onko Padasjoelta tulossa ja sinne palaamassa ketään sellaista jonka matkassa majoite kulkisi? Purku-, pakkausas- ja kantoapua varmasti löytyy. Entä mikä on seurateltan tilanne, eikös meillä sellainen edelleen ole? Jos ei muuta niin se ainakin pitää ottaa mukaan, ja sen palauttamisen kanssa Padasjoelle ei varmaankaan kovin kiirettä ole.

Lepäilyn ja henkisen keskittymisen merkeissä tämä loppuaika taitaa mennä minullakin, tälläkään viikolla en rasteille ole ehtinyt. Tänään tosin olisi perinteistä nannaa tarjolla coopertestin muodossa (piti valita Helsingin Isosaareen suuntautuvan työpaikan kesäretken ja kuupperin välillä, ja ratkaisuhan oli tietysti selvä).

43

Mulla taitaa olla porukan paras lamppu. Tuon sen ladattuna. Oisko siinäkolmisen tuhatta lumenia. Valaistusinsinööri Villa voisi kommentoida riittääkö se kesäyöhön. Suunnistajan kaupan tuote.
Juha on tykittänyt loistavasti tänä keväänä. Jukolassa nähdään.

42

No niin puoltoista viikkoa aikaa H-hetkeen ja homma tuntuu menevän normaaliin tapaan.

Sain eilen jo viikon jatkuneeseen kurkkuköhään penisiliini kuurin, joka kestää ens perjantainhin eli nyt ei ainakaan ole vaaraa että hajoittaa paikkoja viimeistelyreeneissä lol

Oliskos kellään lamppua lainata tuonne Jukolan pimeään yöhön? Emitin ja kengät saan hoidettua kisapaikalla...

-Ippe