Skip to forum content

Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kijautunut foorumille. Kirjaudu tai luo käyttäjätunnus.


Uusi viesti

Ilmoitustaulu → Vapaa keskustelu → Uusia Päralaisia → Uusi viesti

Uusi viesti

Kirjoita uusi viesti viestiketjuun

You may use: BBCode Images Smilies

All fields with bold label must be completed before the form is submitted.

Required information for guests


Required information

Topic review (newest first)

3

juuh,

omasta ja yhtiön puolesta mäkin sanon, että kaikki tänne ja heti. cool

*

2

Moi,
Toivotan omasta puolestani kaikki naiset tervetulleiksi seuraan ja tietysti miehetkin... Oonkin ollut vähän huolissani venla porukan kuihtumisesta neutral.Meillä on kyllä tällä hetkellä kahteen venla joukkueeseen vaadittavat kahdeksan naista kasassa, mutta ei oikein yhtään varanaista, joten vahvistukset tulee tarpeeseen. Ja olishan se mukavaa jos saataisiin kesän aikana joukkueita muihinkin viesteihin!

Merja

1

No Päijät-Rasti sen kuin vahvistuu. Pietu kun palasi seuraan, niin luvassa on jatkoakin. Sisu Pentti Antero jo nimenäkin antaa odottaa, että nuoresta miehestä kuullaan. Onnea vain Pietulle ja Katjalle. smile

Niin ja Sorrin Riikkakin oli innostunut tulemaan Päijät-Rastiin. Pistäkääpä naiset muistiin. Katja (entinen K.) ei ollut vielä niin varma. Liekö edellisen kerran lämmin vastaanotto vielä takaraivossa.

Sitten olen ajatellut ottaa puheeksi Mari-opettajan kanssa, miltä tuntuisi suunnistaa raitapaidoissa. Hän on meidän Reetan luokalla opettajana ja on harrastanut suunnistusta. Hän on iltarasteillakin suunnistanut ihan mukavasti.


sano  Hege

Ilmoitustaulu → Vapaa keskustelu → Uusia Päralaisia → Uusi viesti